Nordiskt sommarläger 2-7 juli, Hillerød

Nordiskt sommarläger 2018 för barn och ungdomar mellan 11-14 år!

Föreningen Norden ger barn och ungdomar möjlighet att delta i det nordiska sommarlägret i Hillerød, Danmark. I en naturskön och säker miljö spenderar barn och ungdomar från hela Norden en sommarvecka.

Nordiskt sommarläger hölls på den Nordiska lägerskola och kurscentrum, Danhostel i Hilleröd från den 2-7 juli 2018 och Föreningen Norden är en av medarrangörerna. Det finns plats för ungefär 90 deltagare, mellan 11-14 år, från alla de nordiska länderna samt självstyrande områden. Det kommer också finnas en vuxen reseledare med.

Nordiska lägerskolan ligger i ett naturskönt område vid skog och hav. Här finns det möjlighet att roa båt, badminton, utomhus bordtennis, naturlekplatser och många andra roliga aktiviteter. Inomhus finns det bl.a. fotbollsspel, airhockey, bordtennis, bart, biljard och disko. Lägret besöker även Köpenhamn – Fredriksberg Slot, kanalrundfart, shopping och Tivoli!

För att veta mer om lägrets olika aktiviteter och program – se lägrets hemsida!

Det kostar 1975 DKK att delta i lägret. I priset ingår alla måltider, logi på lägret och utflykter. Priset inkluderar inte turpassen till tivolin i Köpenhamn. Resorna ingår inte.

Anmälning till sommarlägret kan ske genom att fylla i online eller på blankett
eller genom post till Föreningen Norden, Box 1083 101 39 Stockholm eller genom deras hemsida – Senast den 1 juni!

För frågor gällande lägret kan ni kontakta:

Karin Aunstrup
+45 24245186
Eller
Julia Brink
+46 70 892 32 48