Jobba hos oss

Tycker du om utmaningar och vill vara med och påverka det nordiska samarbetet? Då kan Föreningen Norden vara arbetsplatsen för dig!

Vi är en oberoende organisation som arbetar för ökad nordisk samverkan och på samhällets alla områden med tonvikt på det folkliga samarbetet. Vi arbetar utifrån bland annat FN:s konventioner, folkrätten, Europakonventionen och grundlagens rättighetskatalog.

Föreningen har 8 anställda och är en service- och utförarorganisation för våra medlemmar och styrelse. Våra anställda jobbar med bland annat medlemsservice, projekt och utveckling samt information och opinionsbildning.

För våra anställda gäller kollektivavtalet mellan IDEA och UNIONEN. Facklig representant är Eydís Inga Valsdóttir eydis@norden.se

Lediga jobb:

Det finns för närvarande inga lediga jobb.