Lokala medlemmar

Föreningen Norden är en medlemsorganisation med ungefär 13 000 enskilda medlemmar i Sveriges cirka 120 lokalavdelningar, 60 samverkande medlemmar och 400 skol- och biblioteksmedlemmar. Utöver det har vi även ca 60 partners och stödjande medlemmar i lokalavdelningarna.

Medlemskapet i en lokalavdelning kostar bara 175 kronor det första året. Sedan bestäms medlemsavgiften efter vilken lokalavdelning du tillhör.

Här kan du registrera dig som medlem.

Som medlem får du förmåner och rabatter hos bland annat Nordens Folkhögskola Biskops-Arnös vandrarhem under sommaren och på hotellkedjan Nordic Choice.

Medlemmar får även:

  • Erbjudanden om att delta i lokalavdelningarnas kulturarrangemang, resor och lära sig mer om Norden och nordiskt samarbete
  • Nordens Tidning som utkommer fyra gånger per år
  • Köpa Nordens årsbok och annan nordisk litteratur till medlemspris

Familjemedlemskap

Om någon i ditt hushåll är medlem i Föreningen Norden kan du bli så kallad familjemedlem. Du får inga egna utskick och inte heller tidningen men har annars samma förmåner som andra medlemmar.

Familjemedlemskap kostar 25 kronor första året och sedan bestäms den av lokalavdelningen som du tillhör.

 

 

Bli medlem

Föreningen Norden är en medlemsorganisation med ungefär 13 000 enskilda medlemmar i Sveriges cirka 120 lokalavdelningar, 60 samverkande medlemmar och 400 skol- och biblioteksmedlemmar.

Bli medlem