Folkrörelse, utbildning och kunskap, Fred och demokrati

14 sep 2018

Lunchmöte – Brit Stakston & Carl Melin diskuterar valet 2018

Brit Stakston & Carl Melin diskuterar valet 2018. En månad efter valet – hur har valresultatet påverkat tilliten till politiker och vår framtidstro på demokratin? Lunchmöte för samverkande medlemmar onsdagen den 3 oktober 2018.

föreningennorden britstakston carlmelin

Brit Stakston entreprenör, mediestrateg, kommunikationsproffs och digital specialist. Brit, medie- och kommunikationsvetare med lång erfarenhet av hur kommunikation, kan bidra till att individer, företag och organisationer kan öka sin egen eller sitt företags synlighet.
Carl Melin samhällsanalytiker, tankesmedjan Futurion. Carl  har lång erfarenhet och ett gediget förflutet inom samhällsanalys, opinionsbildning och politik. Under amerikanska valet var han även Aftonbladets valexpert och kommentator

Föreningen Norden bjuder till lunchmöte för samverkande medlemmar och andra organisationer som intresserar sig för föreningens verksamhet och nordiskt samarbete. Vi börjar med att bjuda på en enkel salladslunch kl.12.00. Efter det kommer Brit Stakston och Carl Melin att diskutera valet 12.30 följt av information om Föreningen Nordens 100 års firande 2019.

Datum: Onsdagen 3 oktober 2018
Tid: 12.00-13.30
Plats: Drottninggatan 30, Stockholm

Anmäl er här

Föreningen Norden fyller 100 år under 2019 och vill fira det genom att blicka framåt 100 år till. Ett framtidsfokus som tar ansats i det positiva som det nordiska samarbetet har medfört för dess medlemmar, de bosatta och verksamma i Norden. Fokus kommer ligga på framtidsfrågor såsom barn och ungas framtid, hållbar utveckling och hur det nordiska samarbetet kan förbättras och vidareutvecklas, så det än bättre bidrar till ökad integration, känsla av samhörighet och nordisk nytta. Föreningen Norden önskar att ni är med och firar genom att ge oss en gåva i form av ett arrangemang eller synlighet under 2019.

Aktuellt hos Föreningen Norden