Bli medlem

Problem med medlemsformuläret: betala med kort
Om ni stöter på problemet välj att bli medlem med inbetalningskort istället. Vi arbetar på att lösa det som bäst och det skall fungera i början av nästa vecka. Vi ber om ursäkt över besväret!

Här kan du läsa mer om medlemskapet!

Kontaktuppgifter

Genom att anmäla mig som medlem i föreningen Norden, samtycker jag till att få nyhetsuppdateringar och annan information från föreningen. Föreningen Norden ger inte uppgifterna vidare till tredje part. Du kan när som helst kontakta info@norden.se och begära att uppgifterna raderas. Genom att underteckna detta samtycker jag att föreningen Norden behandlar mina personuppgifter och annan information utifrån föreningen Nordens personuppgiftspolicy. Läs policyn på vår hemsida. Föreningen Norden kommer att på eget eller på den undertecknades initiativ rätta eventuellt felaktiga uppgifter.

Jag vill ansluta mig till Föreningen Norden som:

Kontaktuppgifter

Faktureringsuppgifter

Genom att anmäla mig som medlem i föreningen Norden, samtycker jag till att få nyhetsuppdateringar och annan information från föreningen. Föreningen Norden ger inte uppgifterna vidare till tredje part. Du kan när som helst kontakta info@norden.se och begära att uppgifterna raderas.

Genom att underteckna detta samtycker jag att föreningen Norden behandlar mina personuppgifter och annan information utifrån föreningen Nordens personuppgiftspolicy. Läs policyn på vår hemsida.

Föreningen Norden kommer att på eget eller på den undertecknades initiativ rätta eventuellt felaktiga uppgifter.